Serija A

Inter spremio 15 miliona evra za Samardžića: Srbin prihvatio uslove, čeka se Udineze

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.07.2023 19:00
Inter spremio 15 miliona evra za Samardžića: Srbin prihvatio uslove, čeka se Udineze Tanjug/Andrea Bressanutti/LaPresse via AP

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (21), koji poslednje dve sezone brani boje Udinezea, nalazi se na pragu prelaska u Inter. Kako javlja dobro obavešteni italijanski insajder Fabricio Romano, "neroazuri" poslali su ponudu Udinezeu vrednu 15 miliona evra i Đovanija Fabijana za mladog vezistu, koji je ove godine izabrao da nastupa za Srbiju umesto Nemačke, gde je igrao u mlađim reprezentativnim selekcijama.

Podsetimo, Udineze bi u ovom transferu dobro zaradio, pošto je pre dve sezone doveo Samardžića iz Lajpciga za svega tri miliona evra, pa ostaje da se vidi kakve su dalje namere italijskog kluba sa nekašnjim igračem Herte, koji je navodno prihvatio uslove Intera.

Podsetimo, odlaskom Marsela Brozovića, otvorila se pozicija u Interu, a slavni italijanski velikan odlučio je da sredstva od transfera italijanskog fudbalera uloži u dolazak Srbina.

Lazar Samardžić je poslednje dve sezone fudbalski stasavao u Udinama, na 63 meča je postigao po sedam golova i asistencija i u prethodnih godinu dana visoko se pozicionirao na tržištu u Italiji, jer su interes uz Inter pokazali Milan, Napoli i Lacio.