Serija A

Ne želim da pričam o razlozima propalog transfera u Inter, ali to nije novac: Lazar Samardžić odgovorio na prozivke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.09.2023 16:38
Ne želim da pričam o razlozima propalog transfera u Inter, ali to nije novac: Lazar Samardžić odgovorio na prozivke Tanjug/AP Photo/Alessandro Garofalo/LaPresse

Reprezentativac Srbije i fudbaler Udinezea, Lazar Samardžić izjavio je da njegov transfer u Inter nije propao zbog novca kao što su to pisali brojni mediji u Italiji.

Samardžić je početkom avgusta bio na medicinskim pregledima u Milanu, gde je trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa Interom.

 

 

U međuvremenu je po pisanju italijanskih medija njegov otac stopirao potpisivanje, zbog izmena koje je želeo da unese u ugovor, a odnosili su se na preraspodelu novca.

"To je završena priča za mene ma koju sam stavio tačku. Ne želim više da se bavim time. Moje misli su okrenute prema Udinezeu i da pružim što bolje partije u mom klubu. Smatram da je to najbolje rešenje za mene u ovom trenutku - kazao je Samardžić i dodao:

"Ipak, ako već pričamo o tome samo ću reći da nije bio problem oko novca, već oko nekih drugih detalja. Ipak, ne želim sada da pričam o tome. Moj cilj je da u skorije vreme odem u neki veći klub i mislim da ću u tome uspeti. Imam tek 21 godinu i ima vremena za to".