Serija A

Ovacije Dušanu Vlahoviću na startu sezone: Navijači poslali poruku upravi Juventusa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.07.2023 08:06
Ovacije Dušanu Vlahoviću na startu sezone: Navijači poslali poruku upravi Juventusa FC Juventus

Juventus je započeo pripreme za novu sezonu lekarskim pregledima i testovima, ali ono što nije moglo da se ne primeti je velika podrška navijača za Dušana Vlahovića. Srpski napadač je dočekan ovacijama, delio je autograme, slikao se sa fanovima koji su na svijevsrtan način poslali poruku upravi da žele da vide Vlahovića na terenu i ove sezone.

Više od mesec dana svakodnevno se piše o potencijalnoj prodaji Vlahovića, jer "Stara dama" mora da inkasira još stotinjak miliona kako ne bi ugrozila finansijski fer-plej. Vlahović i Federiko Kjeza su najvredniji igrači na tržištu, s tim da srpski napadač ima nekoliko konkretnih ponuda od kojih je Čelsijeva najvrednija. 

 

 

Naime, menadžer Čelsija Maurisio Poketino očekuje Romelua Lukakua na pripremama, ali Belgijanac želi da ostane u Interu. Ukoliko vicešampion Evrope uspe da se dogovori sa Čelsijem u vezi tog transfera, prvo ime za napad "plavaca" je centarfor Juventusa. Vlahović je na radaru Bajerna, ali i Njukalsa i PSŽ.

 

 

Sve su to bili razlozi da navijači iskažu svoj stav po pitanju budućnosti srpskog reprezentativca u Juventusu, koji je juče dobio i kaznu UEFA.