Serija A

Novi ugovor za Bremera: Sledeći su Kijeza i Vlahović

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

27.12.2023 19:19
Fudbaler Juventusa, Glejson Bremer Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP
Fudbaler Juventusa, Glejson Bremer

Juventus je i zvanično objavio da je Gleison Bremer obnovio ugovor sa klubom i da će saradnja sa brazilskim štoperom trajati do leta 2028. godine.

Brazilac je bio izuzetno važna figura i timu Masimilijana Alegrija u prethodne dve sezone. Ove godine je takođe neizostavan starter na svakoj utakmici. On je startovao svih 17 mečeva u Seriji A ove sezone i samo jednom je zamnjen u toku meča.

Bremer je već potpisao petogodišnji ugovor kada je dolazio u Juventus iz Torina, na leto 2022. godine. Svega godinu i po dana nakon tog transfera, uprava kluba sa "Alijanc Stadiona" je odlučila da produži saradnju sa njim.

 

 

Očekuje se da će i Brazilac dobiti određenu povišicu sa novim ugovorom. Još uvek nisu poznate zvanične cifre, ali bi trebalo da zarađuje izmežu 5.5 i šest miliona evra. 

Mediji sa Apenina prenose i kako Juventus nema nameru da stane tu kada je u pitanju produžetak saradnje sa aktuelnim igračima. "Stara dama" će u narednim mesecima probati da pronađe zajednički jezik sa Dušanom Vlahovićem i Federiko Kijezom