Serija A

Nastavak pehova za Juventus: Izgubljen derbi, a možda i Vlahović i Kijeza

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.02.2024 23:06
Fudbaleri Juventusa, Dušan Vlahović i Federiko Kijeza Guliver/Marco Canoniero
Fudbaleri Juventusa, Dušan Vlahović i Federiko Kijeza

Dan nakon izgubljenog derbija protiv Intera i velikog udarca u trci za titulu, usledio je novi peh za Juventus. Dušan Vlahović i Federiko Kijeza su se našli u medicinskom centru kluba gde su obavili preglede jer su zaradili manje povrede na "Đuzepe Meaci".

"Stara dama" je nastavila sa treninzima nakon poraza u derbiju Italije, ali je Vlahović bio na pregledima usled zamora aduktora. Njegovo stanje će biti praćeno iz dana u dan, ali je velika verovatnoća da će tim morati da se snađe bez najboljeg strelca na meču protiv Udinezea.

 

 

Kijeza nije bio u potpunosti fit pred meč sa Interom, ali je uprkos tome zaigrao.  Italijan je ušao sa klupe i navodno zadobio manju povredu stopala. Kako prenose italijanski mediji, otok je splasnuo ali će i njegovo stanje biti praćeno iz dana u dan. 

Svi igrači koji nisu igrali protiv "neroazura" su se našli na treningu danas zajedno sa omladincima Juventusa. Ostali su dobili slobodan dan, dok će čitava ekipa biti slobodna u utorak, a tim Masimilijana Alegrija će sa treninzima nastaviti u sredu.

Juventus se nalazi na drugom mestu Serije A sa 53 osvojena boda. Naredna utakmica ih očekuje 12. februara kada će na "Alijanc Stadionu" dočekati ekipu Udinezea.

 

Standings provided by Sofascore