Serija A

Propao transfer Mojzea Kina u Atletiko zbog povrede igrača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.01.2024 21:45
Mojze Kin neće preći u Atletiko Tanjug/Spada/LaPresse via AP
Mojze Kin neće preći u Atletiko

Atletiko Madrid je odustao od transfera napadača Juventusa Mojzea Kina posle rezultata na lekarskim pregledima. Lekari madridskog kluba ustanovili su na lekarskim pregledima da je povreda Kina takva da neće moći da zaigra pre kraja marta i zato je ceo posao stopiran.

Stigao je Italijan veoma raspoložen u Madrid, odgledao duel "jorgandžija" i Valensije i nadao se da će proleće provesti na "Vandi Metropolitano". Međutim, povreda sa kojom je došao nije tako bezazlena kao što su to naveli lekari Juventusa, a njihova procena glasila je da će igrač moći na teren sredinom februara.

 

 

Španske kolege nisu delile njihovo mišljenje i Atletiko je na kraju odustao od pozajmice. Mojze Kin se vratio večeras u Torino i teško je verovati da će u narednih 48 sati, kada se i zatvara prelazni rok u Top pet ligama, pronaći drugi klub gde će moći da ima veću minutažu nego kod Masimilijana Alegrija.

Odlična forma Dušana Vlahovića, Federika Kijeze i Arkadijuša Milika ostavljaju malo prostora Kinu za igru, a i njegov učinak bez gola na 12 mečeva ne uliva poverenje Alegriju. POGLEDAJTE majstorije Vlahovića...