Serija A

Samardžiću stiže "uzmi ili ostavi" ponuda Napolija: Udineze ga obećao šampionu, otac i Vlahović ga vide u Juventusu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.01.2024 15:04
Lazar Samardžić, fudbaler Udinezea Guliver/(AP Photo/Antonio Calanni
Lazar Samardžić, fudbaler Udinezea

Novi dan, nova epizoda sage zvane "Lazar Samardžić napušta Udineze", jer se Tutosport nastavio na jučerašnju priču direktora pomenutog kluba Federika  da je "situacija zbunjujuća", da vezistu crno-belih "traži više klubova", ali da "nije ništa neminovno". Italijanski sportski dnevnik tvrdi da je srpski reprezentativac razapet između dve strane. 

Pomenuti izvor donosi tekst u kom se navodi da je Udineze obećao Samardžića upravi Napolija i da je posao bio pred realizacijom, kada su se umešali i na trenutak ili definitivno ga pokvarili ljudi iz igračevog okruženja, gurajući Lazara u pravcu Juventusa.

 

 

Otac Mladen, jer navodno navija za veća primanja sina u klubu iz Torina, što je bila nepremostiva prepreka i u letošnjim skoro pa uspelim pregovorima sa Interom, a tu su i naši reprezentativci u crno-belom dresu, Dušan Vlahović i Filip Kostić, s uveravanjem da je "stara dama" fudbalski bolje rešenje. 

U isto vreme, sa Apenina stiže aber da je ljudima iz Napolija prekipelo, da nemaju više nameru da čekaju, te da će danas ili sutra uputiti svoju zadnju, uzmi ili ostavi, ponudu igraču i klubu, a u slučaju da bude odbijena dići ruke od Samardžića.

 

 

Baš kao što je to prošlog leta uradio Inter, jer je posle obavljenih lekarskih pregleda odustao od transfera, ne želeći da pristane na uvećane finansijske zahteve Samardžića seniora.