Serija A

Lazar Samardžić prelazi u Napoli za potencijalno obeštećenje od 70 miliona evra: Čeka se zvanična potvrda šampiona i Udinezea

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.01.2024 12:14
Lazar Samardžić, fudbaler Udinezea Guliver/Photo by sportinfoto/DeFodi Images
Lazar Samardžić, fudbaler Udinezea

Fudbalska javnost Italije danas bruji o prelasku Lazara Samardžića u Napoli, a mediji sa Apenina tvrde da je njegovo napuštanje Udinezea već gotova stvar, a celu lavinu natpisa pokrenula je novogodišnja čestitka na zvaničnom nalogu Napolitanaca na instagramu, jer sa leđa uslikani momak veoma podseća na reprezentativca Srbije. I još nosi dres s brojem 24, što je njegova cifra u sadašnjem klubu.

Posle toga su novine i portali otišli korak dalje sa informacijama, pa se tako na sve strane deli informacija da će transfer sjajnog veziste koštati 20.000.000 evra fiksnog obeštećenja, uz eventualne bonuse u vrednosti još 50 miliona. 

 

 

I to sve posle samo dve godine, od kako je plaćen skromnih 3.000.000 evra Lajpcigu, a Interu ovog leta propao pokušaj da ga dovede u svoje redove. I sam igrač je lepo prošao, jer Italijan tvrde da će Samardžić godišnje zarađivati 2.500.000 evra neto, istina sa uračunatim bonusima. 

Lazar je bio želja i Juventusa u ovom prelaznom roku, ali je aktuleni prvak Serije A očigledno bio brži i(li) izdašniji u ponudi fudbaleru i prodavcu, što bi trebalo da bude ozvaničeno danas ili sutra. 

Navodno, jedan od potencijalnih aduta selektora Srbije, Dragana Stojkovića, na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, mogao bi novi dres da obuče već ovog vikenda protiv Torina.