Serija A

Rekao sam vam da ne brinete: Murinjo srećan posle pobede nad Frozinoneom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.10.2023 08:07
Rekao sam vam da ne brinete: Murinjo srećan posle pobede nad Frozinoneom Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Pretio je još jedan neuspeh Rome da ozbiljno ugrozi posao Žozea Murinja na klupi "vučice", ali je trijumf nad Frozinoneom 2:0 donekle zamaskirao izuzetno loš start sezone.

Golovima Romelula Lukakua i Lorenca Pelegrinija tim sa "Olimpika" je osvojio tek osmi bod nakon sedam odigranih kola i trenutno je na 12. mestu tabele Serije A.

"Rekao sam i prošle nedelje da se ne brinete i da će oaj tim Rome početi da pobeđuje. Uspeli smo da savladamo vrlo kvalitetnu ekipu o kojoj sam stekao visoko mišljenje dok sam pripremao utakmicu na našem stadiona, a imam ga i sada nakon naše pobede 2:0. To je odličan tim, čime je naša pobeda još značajnija", rekao je posle meča portugalski stručnjak.

Murinjo je posebno istakao da ga raduje što se, uprkos lošim igrama i rezultatima, navijači nijednog trenutka nisu okrenuli protiv ekipe.

"To je posebna snaga Rome. Navijači su uz nas, daju nam podršku i ne kritikiju, a imali su razlog za to posle lošeg starta. Na sreću mi smo uspeli da pobedimo i sada smo svi zajedno dobro raspoloženi. Takođe, važno je i da je Lukaku zatresao mrežu i da dokazuje koliko je važan za nas. Znate, on je postizao golove u Interu i Mančester junajtedu, tako da budite sigurni da će i ovde isto to činiti", rekao je Murinjo i na kraju poručio:

"Na dobrom smo putu i biće sve to dobro".