Premijer liga

Bajern presekao: Kejn do ponoći u Minhenu za 100 miliona ili odustaju!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2023 15:28
Bajern presekao: Kejn do ponoći u Minhenu za 100 miliona ili odustaju! Tanjug/AP Photo

Hari Kejn, kapiten Totenhema će ili do ponoći da postane, bar verbalno, igrač Bejerna ili će šampion Nemačke za ovo leto odustati od kapitalne investicije, prenose nemački mediji.

Bavarcima je prekipelo da se igraju žmurke sa čelnikom "pevaca" Danijelom Levijem. Treća ponuda je dostigla 100 miliona evra i zbog koje je poslovni direktor bio u Londonu je bila odbijena. Levi je tražio 100 miliona funti plus 10 kroz bonuse, što je 20 miliona evra od onoga što su Nemci poslali.

 

 

Nemci više neće da čekaju, jer je na tržištu sve manje golgetera po ukusu trenera Tomasa Tuhela. Fabrisio romano, ali i neki obavešteniji novinari iz Britanije došli su do saznanja da su Bavarci spremni da plate 90 miliona funti, plus 10 kroz bonuse, što je rekord kada je ovaj klub u pitanju.

Na Danijelu Leviju je da im do večeras kaže da li prihvata 100 miliona funti ili ne. "Da", znači ekspresno završavanje papirologije za vikend, "ne"  - da se Bavarci okrenu drugom rešenju. 

Odavno je Kejn odlučio da želi samo u redove prvaka Nemačke, sa kojima još od maja ima jasnu komunikaciju. "Sapunica Kejn" danas dobija epilog.