Premijer liga

Runi savetuje Megvajera: Šta ćeš u Junajtedu, idi negde za dobrobit reprezentacije Engleske

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.07.2023 11:21
Runi savetuje Megvajera: Šta ćeš u Junajtedu, idi negde za dobrobit reprezentacije Engleske Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Vejn Runi, smatra da bi Hari Megvajer trebalo da napusti ovaj klub, jer kako kaže, trener Erik ten Hag ne veruje u njega.

Prem Runijevim rečima, engleski reprezentativac ne sme da dozvoli da ga neko tako ponižava kao što je to slučaj na "Old Trafordu" i treba da ode negde gde će bit poštovan.

"Ne znam zasta šta Hari Megvajer više traži u Mnačester junajtedu. Trener mu je oduzeo kapitensku traku, očigledno ne veruje više u njega i trebalo bi da napusti klub dostojanstevno. Na kraju krajeva, i reprezentaciji Engelske je potreban Megvajer koji igra, a ne onaj koji je izgubio mesto u timu i poštovanje okoline", naglasio je Runi.

Legendarni napadač Mančester junajteda je još naglasio da veruje kako još nije kasno da Megvajer pokaže koliko je zaista dobar fudbaler, budući da ima tek 30 godina.

"Hari je sjajan fudbaler, ja verujem u njega, ali to nije važno, već je važno da li on veruje u sebe. Treba da ide negde i da pokaže koliko je zaista dobar", rekao je Runi.

Podsećanja radi, holandski stručnjak je krajem prošle sezone stao u odbranu kapitena Mančester junajteda kad su ga javnost i navijači osuđivali zbog loših partija, a onda mu je na početku priprema za ovu sezonu oduzeo kapitensku traku.