La Liga

Neverovatna ponuda Karla Anćelotija za Luku Modrića: Završi karijeru i budi mi pomoćnik

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.02.2024 11:53
Luka Modrić Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
Luka Modrić

Fudbaler Real Madrida, Luka Modrić na stolu ima neverovatnu ponudu koju mu je dao trener španske ekipe Karlo Anćeloti - da ovog leta završi igračku karijeru i postane deo njegovog stručnog štaba.

Engleski "Atletik" uverava da je iskusni italijanski stručnjak ponudio hrvatskom reprezentativcu da bude njegov pomoćnik i sada se čeka odluka jednog od najboljih igrača Madriđana.

Luki Modriću ovog leta ističe ugovor sa liderom na tabeli španske La Lige i za sada ga nije produžio, a u prethodnom periodu se govorilo i o tome da bi karijeru mogao da nastavi u Saudijskoj Arabiji.

S druge strane, Modirć i pored činjenice da se već nalazi u poznim igračkim godinama i dalje pruža sjajne partije, gladan je golova i osvajanja trofeja, pa je pitanje da li on uopšte razmišlja da okonča igračku karijeru, averovatno d aće s emnogo toga više znati nakon okončanja Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Ali, ponuda kakvu mu je dao Karlo Anćeloti ne dobija se dva puta i životu i mogla bi da predstavlja početak novog profesionalnog poglavlja u karijeri Luke Modrića.

Hrvatski fudbaler je pet puta u dresu Real Madfrid aosvajao Ligu šampiona, jendom manje je tijumfovao u Superkupu Evrope, tri puta je osvajao LA ligu, a 2018. godine je dobio Zlatnu loptu kao najbolji fudbaler na svetu.

Do sada je upisao 512 nastupa za Real tokom ovih 12 godina, a pored madridskog kluba, nosio je i dresove Totenhema, Dinamo Zagreba, Zrinjskog i Intera iz Zaprešića.