La Liga

Nemamo informaciju o Modrićevom odlasku: Iz Reala negiraju transfer Hrvata u Saudijsku Arabiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.10.2023 21:39
Nemamo informaciju o Modrićevom odlasku: Iz Reala negiraju transfer Hrvata u Saudijsku Arabiju Guliver/Photo by Manu Reino/DeFodi Images) .

Naigrao se velikih utakmica i naosvajao trofeja Luka Modrić sa Realom, ali ove sezone nema minutažu kakvu je godinama dobijao od trenera, pa se sve više priča o njegovom odlasku. Možda već u zimskom prelaznom roku.

Iako je ugovorom vezan sa Madriđanima, fantastični vezista reprezentacije Hrvatske nezadovoljan je činjenicom da je od 10 utakmica u svim takmičenjima počeo samo pet. Nekada se to dešavalo samo kada je povređen.

Otuda sve glasnije priče o njegovom potencijalnom transferu u Saudijsku Arabiju, čiji su klubovi, podržani državnim novcem, enormnim zaradama namamili veliki broj vrhunskih igrača i trenera iz evropskih ekipa. 

"Nema službenih pregovora s klubovima iz Saudijske Arabije koji bi uključivali Lukin transfer tokom sljedećeg januara. Trenutno nemamo nikakvih spoznaja o njegovom odlasku iz ekipe", demantovao je pomenute spekulacije prvi operativac "kraljevića" Hoze Angel Sančez. 

Modrić ima 38 godina, ali tvrdi da je i dalje sposoban igrati mečeve na svaka tri dana, otuda još nije napustio nacionalni tim, od čega strepe svi ljubitelji fudbala iz bivše jugoslovenske republike.