La Liga

Radonjić na promociji u Majorki: Golovima i asistencijama želim da pomognem klubu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.01.2024 12:17
Nemanja Radonjić je poslušao savet Dragana Stojkovića MN Press
Nemanja Radonjić je poslušao savet Dragana Stojkovića

Nemanja Radonjić se konačno osmehuje, juče popodne je sleteo na Baleare, odradio lekarski pregled i danas je potpisao šestomesečnu pozajmicu iz Torina. Španski klub je platio pozajmicu, a na leto će moći za 2.5 miliona evra i da otkupi srpskog reprezentativca.

Iza srpskog reprezentativca je jedan loš period, proistekao iz nerazumavanja sa trenerom Torina Ivanom Jurićem. Međutim, dolazak u Primeru La Ligu, što je bio i savet selektora Srbije Dragana Stojkovića, posebno društvo saigrača iz selekcije Predraga Rajkovića i Matije Nastasića, biće odličan vetar u leđa krilnom napadaču da pokaže šta ume, da odigra dobru polusezonu i nametne se selektoru i za UEFA EURO 2024. godine.

 

 

"Veoma sam srećan što sam ovde. Znam da je Majoprka veoma dobra klub. Razgovarao sam sa Rajkovićem i Nastasićem i oni su mi objasnili da je u klubu sve kako treba. Želim golovima i asistencijama da pomognem klubu i saigračima u ostvarenju ciljeva", istakao je Radonjić na promociji.

 

 

I odmah posle oficijalnog dela otišao je na prvi trening kluba. Po tradiciji, morao je da prođe kroz špalir koji su mu napravili novi saigrači. Na kraju ga je čekao Predrag Rajković i tradicionalnim šutem u zadnjicu poslao mu poruku da treba da "poleti u novom klubu".

 

 

Majorka je polufinalista Kupa Kralja jer je sjajnom partijom eliminisala Đironu, ali u primeri La Ligi je na 15. mestu i bori se za opstanak. U 23. kolu gostuje u petak Atletik Bilbau (21.00, TV Arena 1 Premium) i videćemo hoće li trener Havijer Agire sa dva treninga računati i na Radonjića za ovaj važan meč.