La Liga

Monca odustala, Salernitana još nije: Sad Majorka zainteresovana za Radonjića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.01.2024 14:27
Nemanja Radonjić mogao bi da se preseli u Majorku Tanjug/Marco Bucco/LaPresse via AP
Nemanja Radonjić mogao bi da se preseli u Majorku

Monca je odustala, Salernitana još uvek nije, ali bi Nemanja Radonjić karijeru van Torina mogao da započne u Španiji i to u Majorki.

Kako prenosi Fabrisio Romano, španski klub je zainteresovan da dovede srpskog reprezentativca na pozajmicu sa pravom otkupa. Kako će reagovati Torino još je nejasno, jer iz tabora "bikova" često stižu kontrodiktorne informacije. 

Predsednik Torina Urbano Kairo više puta isticao je kako je "klub uložio u Radonjića i da se od njega očekuju dobre partije", ali se to ne odslikava u odlukama trenera Ivana Jurića koji ga jednostavno ne vidi u timu. Ove sezone Radonjić je za Torino odigrao deset mečeva, postigao tri gola, ali u poslednje vreme ima minornu ulogu.

 

 

Majorka za koju dobro igraju ove sezone Predrag Rajković i Matija Nastasić, beleži zadovoljavajuće rezultate, sinoć je pobedila Tenerife u poslednjem minutu produžetka i nastavila takmičenje u Kupu Kralja. U Primeri La Ligi su 14. sa 19 bodova, za sada su četiri boda iznad "crte", odnosno Kadiza koji se nalazi na 18. mestu.