Vesti iz borilačkih veština

Održan Kup Srbije u tekvondu: Najviše pokazali takmičari iz Galeba i Azije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.10.2023 10:20
Održan Kup Srbije u tekvondu: Najviše pokazali takmičari iz Galeba i Azije TAS

Proteklog vikenda u organizaciji Tekvondo Asocijacije Srbije održan je Kup Srbije, a TV Arena Fight ispratila je sedam najboljih seniora do pobedničkog postolja.

Gledaoci su imali privilegiju da prisustvuju finalnim borbama koje su obeležile ovaj događaj, ali i nekim večitim duelima koji su rešeni, barem za sada. 

U središtu pažnje na ovom takmičenju bili su klubovi Galeb i Azija, koji su ponovo dokazali svoju dominaciju. Galeb je ostvario sjajne rezultate u generalnom plasmanu sa izvanrednim nastupima svojih takmičara, dok se Azija takođe istakla, postavši drugi najuspešniji klub na turniru, a prvi kada je u pitanju muška konukrencija. 

Najveća čast pripala je Teodori Stamenković takmičarki Tekvondo kluba Herkules, koja je zasluženo proglašena za najbolju seniorku takmičenja. Njena predanost i fokus tokom borbi ostavili su dubok utisak na sudije i publiku.

Sa druge strane, Rustam Odinaev, pojačanje koje je stiglo iz Rusije u Tekvondo klub Galeb briljirao je tokom celog turnira, zasluženo osvojivši titulu najboljeg seniora.

Rezultati takmičenja:

**A klasa ženska konkurencija:**

1. Galeb
2. Feniks i Herkules (dele drugo mesto)

**A klasa muška konkurencija:**

1. Azija
2. Galeb i Šabac (dele drugo mesto)

**Generalni plasman:**

1. Galeb
2. Azija
3. Šabac