Vesti iz borilačkih veština

Povratak u oktagon: ARMMADA 6 stiže u Vršac! Direktan prenos na Arena Fight TV!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2023 13:30
Povratak u oktagon: ARMMADA 6 stiže u Vršac! Direktan prenos na Arena Fight TV! ARMMADA

Uzbudljivi borilački spektakl stiže u Vršac ovog vikenda, jer se šesti po redu ARMMADA događaj priprema za nezaboravan veče u Sportskoj hali "Milenijum", u subotu, 21. oktobra u 21.30 časova.

Svi ljubitelji borilačkih veština mogu očekivati vrhunski teškaški duel, sunaslovnu borbu koja obećava uzbuđenje, i povratak jednog od omiljenih boraca nakon povrede.

Glavna atrakcija večeri predstavlja teškaški dvoboj između neporaženog Dragutina Jegdića (3-0) i iskusnog borca Valtera Šinša (6-2). Očekuje se da će ovaj okršaj pružiti nezaboravne trenutke za sve prisutne.

Sunaslovna borba donosi obračun između Aleksandra Mihailovića (4-2) i borca iz Švajcarske, Emanuela Binjeta (4-2). Oba borca su poznata po svojim veštinama i borbenom duhu i definitivno obećavaju neizvesnost i spektakularne momente.

Publiku će posebno obradovati povratak Denisa Jurakića iz borilačke akademije "Ahilej", koji se vraća u oktagon nakon povrede i duge pauze. Denis će se suočiti s neporaženim francuskim borcem Teom Saldana Smitom, što će biti trenutak koji se ne sme propustiti.

Osim ovih glavnih borbi, ARMMADA 6 donosi niz drugih uzbuđenja u ringu, uključujući borbe između Uroša Vesića i Nasara Kalantarija, Zorana Zeljka i Luke Šumića, Aleksandra Rakića i Milana Novakovića, Božidara Trivunovića i Nikole Jankovića, i za kraj Luke Lakića i Bojana Đorđevića.

Nema potrebe brinuti se za ulaznice, jer je ulaz u Sportsku halu "Milenijum" besplatan! Veče će započeti u 19:30, a za one koji ne mogu prisustvovati uživo, prenos ARMMADA 6 događaja bit će dostupan na Arena Fight kanalu!