Vesti iz borilačkih veština

MMA spektakl "ARMMADA" na Areni Fight: Bačka Palanka u epicentru 8. jula

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.06.2023 13:47
MMA spektakl "ARMMADA" na Areni Fight: Bačka Palanka u epicentru 8. jula TV Arena Fight

Publika u Bačkoj Palanci u sportskoj hali „Tikvara“ će 8. jula sa početkom u 21.00 čas imati priliku da svedoči još jednom istinskom MMA spektaklu o kom se priča. Prethodna 4 turnira ARMMADA su imala izvanredan fight card, pa sa pravom očekujemo ništa manje nego veoma neizvesne i veoma kvalitetne borbe.

Organizatori najavljuju "fight card" koji će opravdati sva očekivanja, a glavna borba večeri će biti između najperspektivnijeg domaćeg teškaša, Jovana Leke, drugorangiranog borca iz Srbije u toj kategoriji, odmah iza svima nama poznatog Darka Stošića. Njegov protivnik će biti Vlado Neferanović, najbolje rangirani hrvatski teškaš. Stručnjaci predviđaju Leki izuzetnu karijeru, a dosadašnje borbe pokazuju da ima sve predispozicije da ga gledamo u borbama u samom svetskom vrhu.

Po ugledu na najkvalitetnije i najveće svetske promocije, ARMMADA donosi svojevrsan audio/video spektakl svim gledaocima u hali, ali i preko televizije u direktnim prenosima, na Arena Fight, pa će tako i peto izdanje ARMMADA promocije biti na našem kanalu.

Na svakom događaju se traži mesto više u hali, gledaoci su prepoznali energiju i trud organizatora za priređivanje istinskog spektakla. S obzirom na to da je ulaz besplatan, a imajući u vidu koliko interesovanje vlada za ARMMADA turnire, organizatori poručuju gledocima da dođu na vreme, kako ne bi ostali bez mesta.