Vesti iz borilačkih veština

MMA spektakl na Areni fight: ARMMADA stiže u Vršac - organizatori spremili 10 zanimljivih borbi!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.05.2023 17:00
MMA spektakl na Areni fight: ARMMADA stiže u Vršac - organizatori spremili 10 zanimljivih borbi! TV Arena sport/ Screenshot

Najkvalitetnija i najbrže rastuća domaća MMA promocija, ARMMADA je stigla do svog 5. izdanja 27. maja sa početkom u 20:00, publika u Vršcu u sportskoj hali „Milenijum“ će imati priliku da svedoči još jednom istinskom MMA spektaklu o kom se priča. 

Prethodna 4 turnira su imala izvanredan fight card, pa sa pravom očekujemo ništa manje nego veoma neizvesne i veoma kvalitetne borbe. Organizatori su najavili 10 borbi, od kojih je jedna semi-pro i jedna „bare knuckle“, odnosno borba golim šakama.

Armmada je turnir internacionalnog karaktera, pa će publika imati prilike da pored domaćih, vidi i izuzetno kvalitetne inostrane borce. Prava poslastica za ljubitelje borilačkih veština će biti tzv. „main event“, odnosno, glavna borba večeri u kojoj će nastupiti naš poznati teškaš Dragutin Jegdić, koji u svojoj profesionalnoj karijeri ne zna za poraz, protiv rumunskog borca Mihai Simona.

Takođe, tu su i Svetsilav Nikolajev, koji se posle duže pauze vraća u kavez, ali i Aleksandar Novaković, Nenad Bojović i Aleksandar Rakić.

Po ugledu na najkvalitetnije i najveće svetske promocije, ARMMADA donosi svojevrsan audio/video spektakl svim gledaocima u hali, ali i preko televizije u direktnim prenosima na Arena Fight kanalu! 

Šta se dešava u bekstejdžu, sa kim smo razgovarali, "best of" borbi i sav drugi ekskluzivni sadržaj, možete pronaći na našoj instagram i tik tok stranici @arenafighttv.