Vesti EURO 2024

Selektor Crne Gore posle Libana: Video sam šta sam želeo, spremni smo za Srbiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.10.2023 21:00
Selektor Crne Gore posle Libana: Video sam šta sam želeo, spremni smo za Srbiju MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović je bio zadovoljan pobedom mad Libanom (3:2) u prijateljskom meču, ali nije medijima otkrivao mnogo pred gostovanje Srbiju u Beogradu 17. oktobra u okviru kvalifikacija za plasman na EURO 2024.

"Utakmica je poslužila u sklopu priprema za Srbiju. Videli smo neke igrače koji su manje igrali, videli smo i debitante, odmorili veliki dio ekipe. Kada se igra za reprezentaciju nema prijateljskih mečeva - vidio sam ono što sam želeo, pobeda svakako znači pred gostovanje u Beogradu", rekao je Radulović na pres konferenciji a prenose "Vijesti".

Osvrnuo se na partiju Edvina Kuča, dvostrukog strelca. Posebno je bio impresivan njegov prvi pogodak sa 20 metara u sam gornji ugao.

"On je dugo kapiten tima koji igra evropska takmičenja, vidi se da ima iskustvo i mirnoću. Čestitam mu na golovima i debiju, zaslužio je ovo. Svi smo mislima u Beogradu, gledaćemo i taj duel Mađarske i Srbije, a pokazalo se do sada koliko je grupa ujednačena. Mislim i da će biti još neočekivanih rezultata", zagolicao je maštu navijača Radulović.