Vesti iz fudbala

Crna Gora pobedila Liban: Radulović razigravao Jovetića za Srbiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.10.2023 19:52
Crna Gora pobedila Liban: Radulović razigravao Jovetića za Srbiju Profimedia

Crna Gora je golovima Edvina Kuča i Milutina Osmajića pobedila Liban 3:2 (2:0) u prijateljskom meču. I ako je suditi po sastavu tima i minutaži na terenu, selektor Crne Gore Miodrag Mijo Radulović razigravao je Stevana Jovetića za duel sa Srbijom 17. oktobra u Beogradu.

Rekao je Radulović da će u duelu sa njegovom bivšom selekcijom, koju je uspešno vodio pre nego što je seo na klupu "sokolova" uz istorisjki plasman na Kup Azije, minute dobiti igrači iz "drugog korpusa", pa je zato bilo iznenađenje što je od starta zaigrao kapiten Stevan Jovetić.

Čini se da je Radulović razigravao napadača Olimpijakosa da u Beogradu može da istrči i više od 60 minuta jer je do sada imao malu minutažu, a veliki učinak, u dresu Pirejaca. Baš je kapiten Jovetić poslao povratnu loptu Edvinu Kuču na 20 metara, sevnulča je desnica za evrogol i vođstvo u 16. minutu. Isti igrač tri minuta kasnije i drugi put je bio strelac, kada je u padu poslao loptu u mrežu.

 

 

U nastavku je Milutin Osmajić zamenio Jovetića u 61. minutu, pa je posle gola Darviša (66), već u 69. minutu postigao pogodak za novu prednost od dva gola. Haidar je od 80. minuta ponovo vratio neizvesnost u meč uz veliki kiks golmana Petkovića kome se lopta izmigoljila iz ruku posle ne tako jakog udarca sa distance.

 

 

Crna Gora je igrala u sastavu: Petković - Vukićević, Tuci, Rubežić, Radunović - A. Radulović, Raičković (od 46. Kosović), Kuč (od 65. Lončar), Camaj (od 46. Jovović) - Bakić (od 46. Mugoša), Jovetić (od 61. Osmajić).