Vesti iz fudbala

Igramo protiv Libana, ali mislimo na Srbiju: Selektor Crne Gore naoštren pred dolazak u Beograd

komentari (0)

Izvor: Tanjug

11.10.2023 16:52
Igramo protiv Libana, ali mislimo na Srbiju: Selektor Crne Gore naoštren pred dolazak u Beograd MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Miodrag Radulović izjavio je da će ispratiti meč Mađarske i Srbije, ali je dodao da će da bude fokusiran na svoj tim, prenose crnogorski mediji.

Mađarska će u subotu u Budimpešti dočekati selekciju Srbije u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024,a domaći tim je prvi na tabeli sa 10 bodova, koliko ima i drugoplasirana Srbija, ali i utakmicu više, dok je Crna Gora treća sa osam bodova.

Crna Gora će sutra u prijateljskom meču u Podgorici igrati sa Libanom, a potom u utorak, 17. oktobra gostuje na stadionu "Rajko Mitić".

"Biće ovo prilika da šansu dobiju igrači sa manjom minutažom i oni koji su prvi put deo nacionalnog tima. Želimo da napravimo dobru uvertiru i da podignemo atmosferu uoči meča u Beogradu i ovo je ključni momenat za to. Svi igrači ravnopravno konkurišu za meč u Srbiji. Želimo da pobedimo i da sa pozitivnim atmosferom otputujemo za Beograd", rekao je Radulović na konferenciji za medije i dodao:

"Pratimo pomalo šta se dešava u Srbiji, nema tu velikih tajni, znamo se dobro. Oni imaju svoje želje, mi svoje. Gledaćemo meč Srbije protiv Mađarske iz više razloga, a sve u sklopu priprema da što bolje dočekamo meč".