Vesti iz fudbala

Stevan Jovetić i dalje veruje u plasman na EURO: U Mađarskoj može biti svašta, fudbal je čudna igra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.11.2023 18:33
Fudbaler Crne Gore, Stevan Jovetić MN Press
Fudbaler Crne Gore, Stevan Jovetić

Crna Gora je u pretposlednjem kolu grupe G savladala Litvaniju 2:0 i prišla korak bliže Srbiji pred poslednje mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se održava u Nemačkoj 2024. godine.

Srbija i dalje drži sve u svojim rukama i u posledjem kolu će biti dovoljan i bod na meču sa Bugarskom kako bi se "orlovi" nakon 24 godine našli na prvenstvu Evrope. Meč u Leskovcu bi mogao da bude i nebitan u slučaju da Crna Gora ne pobedi Mađarsku na gostovanju u Budimpešti.

Ipak, Stevan Jovetić se nada drugačijem scenariju. Veruje u čuda i smatra da bi Bugarskoj moglo da se vrati za remi koji je Srbija izborila u Razgradu golom Darka Lazovića u poslednjem minutu.

"Nije nas remi Mađarske u Sofiji poremetio, odradili smo svoj deo posla i mislim da sa 11 bodova može da se kaže da smo ostvarili dobar rezultat do sada. Sada nam ostaje taj meč u Mađarskoj, kao i duel Srbije i Bugarske u kojem može svašta da bude. Srbima je i bod dovoljan, ali može svašta da se dogodi, jer je fudbal čudna igra. Možda se i Bugarima vrati za sve golove što su primili u sudijskoj nadoknadi" rekao je Jovetić.

Duel Srbije i Bugarske je zakazan za nedelju od 15 časova (TV Arena 1 Premium), a u istom terminu će Mađarska ugostiti Crnu Goru (TV Arena 2 Premium).