WTA

Prekid na Vimbldonu: Kvitova vodi 1:0, ali Natlija ima 5:4 u drugom setu, nastavak neće pre 14.30 časova

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.07.2023 13:45
Prekid na Vimbldonu: Kvitova vodi 1:0, ali Natlija ima 5:4 u drugom setu, nastavak neće pre 14.30 časova Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Meč trećeg kola Vimlbdona između Natalije Stevanović i Petre Kvitove je prekinut u drugom setu pri rezultatu 5:4 za srpsku igračicu, dok je Čehhinja slavila u prvom 6:2.

Trudi se Nišlijka koliko je može protiv dvostruke osvajačice ovog turnira, pokazuje sve ono što ju je krasilo tokom ove nedelje u Londonu, a to su hrabrost, požrtrvovanost i velika želja.

Čehinja je u ovom trenutku kvalitetnija igračica, pokazuje to i činjenica da je pre početka Otvorenog prvenstva Engleske Kvitova bila na 9. mestu WTA liste, a Natalija na 225, ali rođena Nišlijka se ne predaje.

Prvi set je lagano pripao Čehinji iako je Natlija prva došla do brejka i povela 2:1, ali je rivalka uspela da postane prva igračica koja je uspela da joj uzme set na ovogodišnjem Vimbldonu.

U drugom setu se vodila još žešća borba, Natalija je bila na pragu ponora, imajući u vidu da je rivalka imala 3:4, a onda je Nišlijka preokrenula na 5:4 i u tom trenku je počela da pad akiša.