Novak Djoković

Rudova poruka Đokoviću: Tvoj uspeh je nemoguće objasniti, ogromna si inspiracija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.06.2023 18:57
Rudova poruka Đokoviću: Tvoj uspeh je nemoguće objasniti, ogromna si inspiracija Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Uprkos tome što je u finalu Rolan Garosa doživeo poraz od najboljeg tenisera svih vremena, Kasper Rud se poneo veoma sportski i ljudski i uputio zaista lepe reči Novaku Đokoviću.

On je u svom zvaničnom obraćanju tokom ceremonije dodele pehara čestitao srpskom teniseru na svemu što je postigao i istakao kolika je inspiracija:

"Još jedan dan još, jedan rekord za tebe (Novače), ponovo si ispisao tenisku istoriju. Teško je objasniti koliko je to neverovatno, koliko si dobar i kolika si inspiracija. Čestitam i tebi i tvom timu na tituli, znam da ova ima drugačiji ukus. Drago mi je što sam prvi koji ti čestita sa ovog mesta", istakao je Rud.

Potom je imao poruku za organizatore turnira i svima koji su u učestvovali:

"Da počnem, Ameli Morezmo radiš fantastičan posao kao direktorka turnira. Na svu sreću imali smo predivno vreme u Parizu i svi će se radovati da dođu i sledeće godine. Svi koji su uključeni, skupljači loptica, volonteri, sudije... Hvala vam što ste ostajali sa nama, svi iza kamere rade sjajan posao. Ulažete veliki trud i to pravi ogromnu razliku", rekao je Rud, pa se obratio svom timu i porodici:

"Sada par reči za moj tim i ljudi koji su uključeni u moju karijeru, hvala za sve što radite, što me gurate tokom čitavog života. Bilo je veliko putovanje i nastavićemo zajedno kako bi se sledeće godine ponovo vratio u finale Rolan Garosa, hvala svima još jednom".

Za kraj, imao je poruku i za francusku publiku:

"Hvala francuskoj publici i svima koji su bili ovde, neverovatno je igrati pred vama, izuzetna ste podrška. Ovaj teren je neverovatan, prvi meč dana, poslednji meč dana, uvek je puno, zadovoljstvo je igrati pred ovakvom publikom i to mi daje motivaciju da se vratim i sledeće godine", podvukao je Norvežanin.