Vesti iz rukometa

Selektor Bregar saopštio spisak za EHF nedelju: Okupljanje rukometašica 26. februara

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.02.2023 10:05
Selektor Bregar saopštio spisak za EHF nedelju: Okupljanje rukometašica 26. februara Rukometni savez Srbije

Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupiće se 26. februara u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a sve u okviru EHF nedelje nacionalnih timova.

Povodom tog okupljanja selektor nacionalnog tima Uroš Bregar za predstojeće akcije pozvao je 25 igračica.

Na poenutom spisku se nalaze: golmani -  Jovana Risović, Кristina Graovac, Nevena Radojčić i Jovana Vasiljković; krila - Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Zoe Petrović, Ana Кojić, Nataša Lovrić i Dunja Radević: bekovi - Кatarina Stošić, Marija Jovanović, Tamara Radojević, Dunja Tabak, Una Obrenović, Teodora Majkić, Aleksandra Vukajlović, Teodora Veličković, Marija Laništanin, Milica Ignjatović, Aleksandra Vasić i Sara Garović; pivotmeni - Кatarina Bojičić, Edita Nuković i Tamara Кojić.

Srpske reprezentativke će na okupu biti do 4. marta, a u planu je odigravanje kontrolnih utakmica sa selekcijom Hrvatske koji će poslužiti kao priprema za predstojeći aprilski dvomeč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom Turske.

U Pazovi će se 25. i 26. februara trenirati i razvojni tim ženske reprezentacije, a na spisku se našlo 19 igračica i to: golmani - Jovana Vasiljković, Tatjana Činku i Anastasija Nedeljković; krila Zoe Petrović, Isidora Bogunović, Srna Sukur i Anja Vujnović; bekovi - Dunja Tabak, Teodora Veličković, Milica Ignjatović, Una Obrenović, Teodora Majkić, Aleksandra Vasić, Helena Inđić, Ana Petrović, Nevena Todorovski i Jelena Кnežević; pivoti - Tamara Кojić i Vladana Mitrović.