Vesti iz rukometa

EHF Liga Evrope na TV Arena sport: Vojvodina gostuje Flensburgu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.02.2024 11:50
Rukometaši Vojvodine gostuju Flensburgu u EHF Ligi Evrope MN Press
Rukometaši Vojvodine gostuju Flensburgu u EHF Ligi Evrope

Pred rukometašima Vojvodine je još jedan veliki ispit i to protiv slavnog Flensburga. Pre nedelju dana nemački tim je u Novom Sadu slavio 36:26, a i pred današnji duel domaći sastav je veliki favorit.

Ne beži od toga ni trener Novosađana, Boris Rojević, koji se, pored svih kadrovskih problema koji ga prate, suočava sa izostankom još jednog bitnog igrača.

"Igramo na svaka tri dana i imamo kadrovskih problema. Petar Đorđić se razboleo i na njega neću moči da računam za večerašnji duel. Šta više, on nije ni doputovao sa nama u Nemačku", rekao je Rojević uoči meča rukometne Lige Evrope.

 

 

Budući selektor reprzentacije Srbije, je ipak, naglasio da se on i njegovi igrači neće predati i da će se truditi da na što bolji način predstave srpski rukomet, bez obzira što će naspram sebe imati toliko kvalitetan tim kakav je Flensburg.

"Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi, a sa samim tim i na svetu, koja ima zaista neverovatan sastav. Mi imamo naših probelma tako da ću šansu pružiti igračima koji su do sada imali nešto manju minutažu. Trudićemo se da u što boljem svetlu predstavimo srpski rukomet na ovom meču, a mi nemamo nikakakv rezultatski pritisak ili imperativ i potrudićemo se da pružimo svoj maksimum", rekao je Rojević.

Meč u Nemčakoj je na programu u 18.45 časova, uz direktan prenos na kanalu TV Arena 2 Premium.