Vesti iz rukometa

EHF Liga Evrope na TV Arena sport: Vojvodina ima meč loptu protiv Alkaloida

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.11.2023 13:32
Boris Rojević MN Press
Boris Rojević

Rukometaši Vojvodine imaju meč loptu protiv Alkaloida u "Slanoj bari" (18.45, TV Arena sport 2) u okviru petog kola EHF Lige Evrope, iako bi i rezultat meča iz Logronja bio dovoljan da Novosađani obezbede plasman u glavnu fazu takmičenja.

Srpski šampion trentuno zauzima drugo mesto u grupi sa šest bodova, koliko ima i vodeći Silkeborg i u slučaju pobede Vojvodina bi obezbedila nastavak takmičenja.

Ipak, trener Boris Rojević opominje da kod njegovih igrača ne sme da bude nikakvog opuštanja, budući da tim iz Severne Mekdonije u suprotnom može da im napravi mnogo problema.

"Ove utakmice su najteže jer svi očekuju pobedu, a protivnik nije ni malo naivan. Naravno, naša pobeda u Španiji protiv La Riohe dala nam je veliku mogućnost da zavisimo sami od sebe. Imamo dosta bolesnih i povređenih igrača, ali ponosan sam na tim koji se žrtvuje, daju igrači i više od maksimuma, igraju za svoje povređene drugare i za navijače i to donosi rezultate", rekao je Rojević za zvanični klupski sajt i dodao:

"Takođe, publika jeste jako važna i nadam se da će prepoznati trenutak jer sada nam treba dodatni vetar u leđa jer neće biti lako protiv Alkaloida. To je dobar tim, imaju odlične igrače. Moramo da budemo 100 odsto u utakmici od prvog do poslednjeg minuta."

 

Standings provided by Sofascore