Vesti iz ostalih sportova

Selektor Crne Gore ponosan i posle poraza: Pokazali smo da možemo sa svima da igramo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.07.2023 10:01
Selektor Crne Gore ponosan i posle poraza: Pokazali smo da možemo sa svima da igramo MN Press

Imali su vaterpolisti Crne Gore dobru priliku da nakon iznenađujućeg trijumfa nad Hrvatskom, savladaju i Grčku, ali im to nije pošlo za rukom i san o polufinalu je ostao nedosanjan.

Međutim, selektor ove reprezentacije VladimiriGojković naglašava da je ponosan na svoje igrače zbog svega što su uradili u dosadašnjem delu šampionata.

"Teško je nešto pametno reći u ovom trenutku. Bila je velika borba, velika želja kod naših igrača i mogu reći izvrsno odigrane poslednje dve četvrtine. Vratili smo se u meč fantastičnom odbranom, zatim imali dominaciju iako smo imali i mnogo igrača manje", rekao je nakon meče selektor Gojković, a prenose podgoričke Vijesti, a zatim dodao:

"Igrači su ovim partijama pokazali da opet mogu da igraju sa najboljima, da u te mečeve ulazimo potpuno ravnopravni. Svakako ostaje veliki žal što nismo prošli dalje, ali probaćemo da se oporavimo i odigramo mečeve sa plasman".

Selekciju Crnu Goru do kraja Svetkog prvenstva očekuje razigravanje za plasman od 5. do 8. mjesta, a prvi meč igraće sa poraženim iz četvrtfinalnog duela Srbija – Italija.