Vesti iz ostalih sportova

Crna Gora nam je dala vetar u leđa ali nema euforije: Vaterpolisti spremni za Japan u osmini finala SP

komentari (0)

Izvor: Tanjug

22.07.2023 16:23
Crna Gora nam je dala vetar u leđa ali nema euforije: Vaterpolisti spremni za Japan u osmini finala SP MN Press

Vaterpolista reprezentacije Srbije Sava Ranđelović izjavio je da je ekipa motivisana nakon pobede nad Crnom Gorom ali da mora da ostane čvrsto na zemlji.

Vaterpolisti Srbije sutra od 11:30 časova igraju protiv Japana u osmini finala Svetskog prvenstva. Podsetimo, "delfini" su prethodno izgubili od Španije, ali su pobedama nad Crnom Gorom i Južnom Afrikom u grupnoj fazi, obezbedili plasman u završnicu takmičenja.

"Najvažnije je da smo se vratili, da nismo klonuli duhom posle minusa od pet golova posle samo pet minuta igre. Znali smo da imamo snage, da oni neće moći da izdrže u takvom tempu i mogli smo da pobedimo i pre peteraca. Nebitni su pojedinci, nas 15 smo ekipa i igramo svi, od igrača u bazenu do dvojice koji su na tribinama. Protiv Španije smo imali respekt, susret sa Južnom Afrikom iskoristili na pravi način, Crna Gora nam je sada dala vetar u leđa ali nema euforije. Moramo da budemo čvrsto na zemlji", istakao je Ranđelović.

Dodaje da veruje u pobedu.

"Znamo da nam je početak do sada bio slab. Moramo to da promenimo radimo na tome i verujem da će biti sve u redu. Svi znamo koliko nam pobeda znači, ubacuje nas među osam na svetu i omogućava da naredne susrete dočekamo bez velikog pritiska. Verujem da ćemo da pobedimo", zaključio je Ranđelović.