Vesti iz košarke

Stric Boriše Simanića obradovao Srbiju porukom na Twitteru: Oseća se bolje, javio se drugovima, a oni odigrali za njega

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.09.2023 14:16
Stric Boriše Simanića obradovao Srbiju porukom na Twitteru: Oseća se bolje, javio se drugovima, a oni odigrali za njega Guliver

Strašne vesti stigle su pre neki dan iz Manile: udarac košarkaša Južnog Sudana Ninija Omota bio je toliko snažan u predelu bubrega da je srpski reprezentativac Boriša Simanić morao da bude operisan.

Prve informacije govorile su da je posle obilatog krvarenja spasen organ dvadesetpetogodišnjem košarkašu, ali je onda usledila još jedna loša vest.

Simanić je morao drugi put na operacioni sto i tom prilikom mu je odstranjen bubreg. Bio je to novi šok za sve, najviše naravno za porodicu i njegove reprezentativne drugove.

 

 

Obećali su "orlovi" da će igrati za svog druga, a to se moglo čuti i kod skandiranja naših navijača… Litvanija je savladana i Srbija je u polufinalu. Nedugo posle plasmana među četiri najbolje selekcije, javio se i stric povređenog srpskog košarkaša Mladen Simanić, koji je na Twitteru podelio lepu vest.

"Ovo je lep dan. Boriša se oseća bolje i nazvao je oca. Poslao je poruku drugovima iz reprezentacije i oni su odigrali za njega. Srbija je u polufinalu. Boki, ti ćeš uvek biti naš šampion".

Srbija je pobedila Litvaniju 86:67 i plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva gde će igrati protiv boljeg iz meča Slovenija – Kanada.