Vesti iz košarke

Ostali smo zajedno posle Italije, znajući da to nije naš maksimum: Za Nikolu Jovića "gaženje" Litvanije nije jedan dobar dan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.09.2023 13:48
Ostali smo zajedno posle Italije, znajući da to nije naš maksimum: Za Nikolu Jovića "gaženje" Litvanije nije jedan dobar dan Guliver

Srbija je bacila na kolena Litvaniju u četvftfinalu Svetskog prvenstva, a od zadnjeg sudijskog zvižduka na meču u Manili ne prestaju da lete komplimenti na račun selektorske taktike Svetislava Pešića i igre njegovih izabranika.

Naši košarkaši, međutim, ne zaboravljaju koliko im je bilo teško posle ispuštanja velike razlike u važnom duelu sa Italijom, u drugoj grupnoj fazi turnira. Koliko su ih drugi precrtali iz borbe za medalje i koliko su se oni međusobno podržavali u borbi da isplivaju iz "kanala". 

"Ostali smo zajedno, videlo se posle te utakmice da to nije naš maksimum i to smo pokazali koliko smo zapravo spremni. Imamo šansu da se popravimo, bićemo još bolji i spremićemo se dobro. Imamo Vanju Marinkovića i sve će biti u redu", rekao je danas Nikola Jović. 

 

 

Krilni centar Majamija ponosan je na igru ekipe protiv rivala sa Baltika i presrećan što se Boriša Simanić dobro drži posle iznuđenog odstranjivanja bubrega zbog povrede zarađene protiv Poertorikanaca. 

"Sjajan osećaj i još bolje jer smo svi zajedno pokazali koliko možemo da odigramo i pre svega u odbrani su to svi videli i mnogo mi je drago zbog momaka jer su zaslužili ovo i Boriša nam je prvi put poslao poruku pa mu želimo da se oporavi i volimo ga kao brata", rekao je (krilni) centar Majamija.