Vesti iz košarke

Najgore sam odigrao ovu utakmicu i previše šutirao za tri poena: Bogdan Bogdanović preuzeo odgovornost za poraz od Italije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.09.2023 12:20
Najgore sam odigrao ovu utakmicu i previše šutirao za tri poena: Bogdan Bogdanović preuzeo odgovornost za poraz od Italije Tanjug/AP Photo

Koliko su košarkaši Italije odigrali dobro u prvom meču I grupe toliko su igrači Srbije podbacili, pa im posle još jednog poraza od "azura" ne ostaje ništa drugo nego da priznaju koliko su grešili u duelu koji je već danas mogao da im donese sigurno učešće u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. 

Bogdan Bogdanović prtvi nije hteo da beži od krivice, ponajviše zbog toga jer je imao 12 promašaja za tri poena, a toliko je tvrdoglavo pokušavao da zasipa naše stare dužnike sa distance.

"Bezveze, najgore sam odigrao ovu utakmicu i previše šutirao za tri, a trebalo je više da napadam. Šta da radim, izgubio sam glavu i oni su to iskoristili. Napravili su prednost posle naših 16 razlike", prve su reči Bogdanovića, poznatog baš po dobroj preciznosti sa udaljenih pozicija. 

Za utehu mu je to što su "orlovi" ostali živi u borbi za Top osam takmičenja u Japanu, Indoneziji i Filipinima. 

"Nismo ispali, a sada ne znam šta ide sa kakvom razlikom treba da dobijemo da bismo bili prvi i idemo dalje šta sad, teška utakmica i šta da kažem", poručio je košarkaš Atlante.