Vesti iz košarke

Oglasio se Lesor o povredi: Sve je otišlo u pogrešnom smeru, samo sam uganuo nogu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 20:20
Oglasio se Lesor o povredi: Sve je otišlo u pogrešnom smeru, samo sam uganuo nogu MN Press

Doskorašnji košarkaš Partizana Matijas Lesor, otklonio je sve sumnje povodom njegovog nastupa na Svetskom prvenstvu. Zbog povrede noge, njegov nastup za reprezentaciju Francuske bio je pod upitom, ali kako izgleda, u pitanju je samo lakša povreda, tj. uganuće članka, pa će prema svemu sudeći, biti spreman da pomogne "trikolorima" na Mundobasketu.

Francuska se nalazi u grupi H sa Kanadom, Letonijom i Libanom, a prema prognozama javnosti, "trikolori" i Kanađani glavni su kandidati za plasman u drugi krug takmičenja.

"Uganuo sam nogu i sve se nekako odužilo, a pošto sam novi igrač Panatinaikosa moralo je sve da se proverava, pogotovo proces oporavka. Sve je nekako otišlo u pogrešnom smeru u medijima, pitanja su bila stresna, a u pitanju je bilo samo uganuće. Nisam to mogao da kontrolišem u jednom trenutku, ali fizički sam sve vreme znao da ću biti spreman i sve je bilo na doktorima i čelnicima. Teško je nositi se sa svim tim emocijama", rekao je Lesor.

Nekadašnji košarkaš Partizana i novi član Panatinaikosa se potom osvrnuo na poziv selektora francuske reprezentacije Vensana Kolea.

"On mi je pomogao da se oporavim, čekao me je i saigrači su redovno bili u kontaktu sa mnom. Osetio sam da sam potreban i da me žele tu, a ja nisam bio ni na odmoru niti na pripremama sa reprezentacijom...", rekao je Lesor.

Spisak igrača Francuske za Mundobasket:

Silven Fransisko, Nando de Kolo, Eli Okobo, Evan Furnije, Jakuba Uatara, Teri Tarpi, Nikolas Batum, Geršon Jabusele, Matijas Lesor, Mustafa Fol i Rudi Gober.