Vesti iz košarke

Luka Mitrović: Kada je napad proradio, nije bilo problema

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.02.2024 20:26
Luka Mitrović, centar Crvene zvezde MN Press
Luka Mitrović, centar Crvene zvezde

Košarkaš Crvene zvezde, Luka Mitrović, govorio je za medije posle pobede njegove ekipe nad Čačkom 94, kojom je ostvaren plasman u finale Kupa Radivoja Koraća.

Protivnik u finalu crveno-belima biće bolji iz duela Partizan - Vojvodina, ali Mitrović nije prognozirao ko će pobediti.

"Pratićemo naravno. Uz dužno poštovanje svih ekipa, i iz poštovanja i prema timu iz mog rodnog grada, ne bih komentarisao. To su momci koji dobro igraju, vredno treniraju, hajde da ostavimo priču o drugom finalu otvorenom".

O meču sa Čačkom 94:

"Imali su dobar pristup od samog starta, što je ključno za ovakve mečeve. Ekipa ne mašta da izgubi, rizikovali su malo. Mi smo imali neke otvorene šuteve koje nismo ubacili. Kada je napad proradio, onda više nije bilo problema".

Dodao je i da ne prati toliko KLS, ali da je napredak evidentan.

"Iskren da budem, ne pratim toliko KLS, samo rezultate i tabelu. Evidentno je da se nivo košarke podigao u tom takmičenju, da se i u drugim mestima igra dobra košarka. Neki timovi su se i finansijski digli, što je danas od ključnog značaja, ako želite da imate kvalitet. To je nešto što me raduje".