Vesti iz košarke

Kup Radivoja Koraća na TV Arena sport: "Večiti" protiv dva iznenađenja kupa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.02.2024 10:30
Trofej Kupa Radivoja Koraća MN Press
Trofej Kupa Radivoja Koraća

Već danas se nastavlja Kup Radivoja Koraća, a u niškom "Čairu" će se odigrati dva polufinala. Prvo će od 17 časova sastati Čačak 94 i Crvena zvezda, a zatim od 21 čas  će snage odmeriti Vojvodina i Partizan.

Crveno-beli su nešto teže slavili protiv FMP-a (80:75) nego što je to bilo očekivano. Veliku minutažu su imali svi nosioci igre i nema sumnje da im je dan odmora i te kako prijao.

Sa druge strane Čačak 94 je iznenadio gradskog rivala, Borac u četvrtfinalu (73:64). Ovo je istorijski uspeh kluba i zato protiv aktuelnog osvajača nacionalnog kupa ulaze potpuno rasterećeno sa ciljem da stignu do još veće senzacije.

 

 

Kada je su u pitanju ekipe iz drugog polufinalnog duela, oni su svoje mečeve četvrtfinala odigrali u četvrtak. Vojvodina je takođe napravila iznenađenje i savladala Megu. Šta više, klub iz Novog Sada je u jednom trenutku vodio čak 27 poena razlike protiv kluba koji se takmiči u AdmiralBet ABA ligi.

Ekipa Željka Obradovića je bez većih problema savladala Hercegovac iz Gajdobre gde je iskusni trener imao priliku da rasporedi minutažu. Baš kao i Čačak 94, Vojvodina kao autsajder ulazi u duel sa šampionom regionalne lige, ali nema sumnje da će i oni želeti da stignu do ogromne pobede protiv još jednog beogradskog kluba.

 

 

Oba polufinala duela možete pratiti u direktnom prenosu na TV Arena 1 Premium.

Kup Radivoja Koraća, polufinale

Čačak 94 - Crvena zvezda 17.00 (TV Arena 1 Premium)
Vojvodina - Partizan 21.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Cup tree provided by Sofascore