ABA liga

Neće biti lako: Trener Mege sa puno respekta o Vojvodini pred start KRK

komentari (0)

Izvor: Tanjug

14.02.2024 13:00
Trener košarkaša Mege Marko Barać MN Press
Trener košarkaša Mege Marko Barać

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je danas da njegov tim očekuje težak zadatak u četvrtfinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Mega će sutra od 17 sati (Arena 2 Premium) u Nišu igrati protiv Vojvodine. Pobednik ovog duela sastaće se u petak u polufinalu Kupa sa boljim iz meča između Partizana i Hercegovca.

Prva dva četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća biće odigrana večeras, a sastaće se: Borac - Čačak 94 i Crvena zvezda - FMP.

"Sa mnogo respekta prilazimo četvrtfinalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća. Očekuje nas vrlo težak zadatak, protiv ekipe u kojoj nosioci igre poseduju dosta iskustva. Napravili smo skauting i upoznali se sa načinom igre Vojvodine. Očekujem od svojih igrača da budu maksimalno motivisani i fokusirani na zadatke koji moraju da se ispune da bismo ispunili svoje ambicije", rekao je Barać, saopštila je Mega.

 

 

Košarkaš Mege Uroš Plavšić izjavio je da je Vojvodina kvalitetan tim. "Sa uzbuđenjem dočekujemo Kup, drugačiji vid takmičenja i dosta utakmica u samo nekoliko dana. Vojvodina je veoma kvalitetna i fizički spremna ekipa. Moramo biti spremni da odgovorimo na njihovu agresivnost i borbenost. Priprema je veoma bitna i daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici iz tog duela", dodao je Plavšić.

Sastav Mege za Kup Radivoja Koraća: Uroš Plavšić, Lovro Gnjidić, Omerdžan Iljasolu, Stefan Miljenović, Nemanja Popović, Petar Kovačević, Mihailo Milutinović, Nikola Đurišić, Andrija Jelavić, Timotej Malovec, Iilija Milijašević, Filip Jović i Bogoljub Marković.