Vesti iz košarke

Grad Beograd poziva navijače: Dođite do "Štark Arene" da zajedno bodrimo košarkaše do zlata

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.09.2023 12:30
Grad Beograd poziva navijače: Dođite do "Štark Arene" da zajedno bodrimo košarkaše do zlata MN Press

Sjajne igre najboljih srpskih košarkaša ponovo su ujedinile celu naciju i svi sa nestrpljenjem očekuju finalni meč Mundobasketa u Manili u kojem se "orlovi" u nedelju od 14.40 časova sastaju protiv Nemačke.

Sportska javnost u Srbiji veruje da Pešićevi momci mogu da se popnu na krov sveta, a u Beogradu će ispred "Štark Arene" biti organizovano zajendičko gledanje meča za sve zainteresovane navijače.

"Grad Beograd poziva sve sugrađane da 10. septembra u 14.30 časova na platou ispred 'Štark Arene' (severeni ulaz) zajedno bodrimo naše košarkaše na putu do svetskog zlata. Naši hrabri momci su neverovtnom borbom preskočili sve prepreke, pobedili nepobedive i stigli do samog finala svetskog prvenstva. Zato treba da im pružimo podršku, da zajedno sa njima ginemo za svaki poen i da im damo podstrek da se popnu na svetski tron", stoji u saopštenju objavljenom na sajtu grada i na kraju se dodaje:

"Oni su već naši pobednici, ali dokažimo zajedno da smo najbolji na svetu. Vidimo se u nedelju da zajedno stignemo do vrha, zlatnog postolja, gde svira srpska himna i viori se srpska zastava"!