NBA

Više bih voleo da ne zakopamo sebe u rupu: Darko Rajaković do pola srećan zbog trijumfa protiv Vašingtona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.11.2023 09:30
Više bih voleo da ne zakopamo sebe u rupu: Darko Rajaković do pola srećan zbog trijumfa protiv Vašingtona Tanjug/Nathan Denette/The Canadian Press via AP)

Košarkaši Toronta napravili su protiv Vašingtona isto što su učinili pre nekoliko dana, u duelu sa San Antoniom, jer im je opet pošlo za rukom da se vrate i pobede posle verlikog rezultatskog minusa. 

Njihov trener Darko Rajaković prezaodovoljan je zbog još jednog pozitivnog rezultata, međutim imao je šta da poruči ekipi povodom novog rezultatskog vaskrsa. Onako kako to rade ambiciozni i realni stručnjaci. 

"Završili smo meč pobedom, ali da budem iskren, više bih voleo da ne zakopamo sebe u rupu od 19 poena zaostatka na poluvremenu", jasan je srpski stručnjak na temu utakmice u kojoj se gubilo i 23 poena pre nego što je rival "sam pao, sam se ubio", a domaćin se odjednom pretvrio u surovog dželata. 

Kris Bučer isto misli, s tim što je on izrekao i niz pohvala za prvog strelca ekipe u ovih 40 minuta, Paskala Sijakama, koji je gostima ubacio čak 39 poena i imao "more" skokova. 

"Paskal nas je vodio čitav put. Pokazao je kakav je takmičar, ali takođe i koliko brine za ovaj tim. Svaki put kada se vratimo posle zaostatka od 20 poena to je fantastično. Srećan sam zbog pobede, ali više ne želimo ovakve mečeve - poručio je Bučer posle susreta.