Evroliga

Željko Obradović: Tražio sam da se pravi prekršaj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.02.2024 23:34
Željko Obradović urla na svoje igrače MN Press
Željko Obradović urla na svoje igrače

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je nakon utakmice sa Bajernom, da ne želi da svaljuje krivicu na igrače i da je on odgovoran za poraz.

Košarkaši Partizana poraženi su večeras od Bajerna rezultatom 78:79 u meču 26. kola Evrolige.

"Desila nam se ista priča kao i u Bolonji. I tada smo imali pobedu u rukama, ali nismo bili dovoljno pametni da je privedemo kraju, na način na koji smo želeli. Protiv Virtusa smo izgubili zbog naših grešaka, sada i protiv Bajerna. Da su igrači bili pod stresom ne bi imali prednost sve vreme. Tražio sam da se pravi prekršaj, ali se to nije desilo. Isto sam tražio i u Bolonji na dva razlike. Ne želim da svaljujem krivicu na igrače. Moja je odgovornost", istakao je Obradović.

Dodaje da njegov tim nije smeo da dozvoli šut za tri poena Franciska.

"Nismo prepoznali nekoliko dobrih situacija, a krivica je ponavljam moja. Kao trener i stručni štab dajemo sve od sebe. Naravno da se posle serije poraza zapitam šta dalje. Proveli smo nekoliko sati u dvorani posle Splita, radili smo, analizirali. Šta dalje, dokle. To su pitanja koja sebi postavljam. Neke stvari nisu dobre, apsolutno nisu dobre. Sešću sa ljudima iz stručnog štaba, da vidimo šta nam je činiti. Navijači su napravili atmosferu kakvu su napravli, ali ni to nije dovoljno za neke. Ja ću opet da stanem iza igrača", zaključio je Obradović.