ABA liga

Lazarević u Zvezdi do 2026. godine: Posle Topića, još jedna mlada nada ostaje na Malom Kalemegdanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.07.2023 18:29
Lazarević u Zvezdi do 2026. godine: Posle Topića, još jedna mlada nada ostaje na Malom Kalemegdanu FK Crvena zvezda

Posle Nikole Topića i Luke Mitrovića, ugovor sa Crvenom zvezdom produžio je još jedan košarkaš, a u pitanju je Stefan Lazarević, koji igra na poziciji krilnog centra.

Mlada nada sa Malog Kalemegdana proslavila se u mlađim kategorijama Zvezde, koja je 2014. godine osvojila juniorsku Evroligu u Milanu. Od tada je zbog nešto jače konkurencije u seniorskoj selekciji, uglavnom igrao na pozajmicama, ali je sada dobio mesto u prvom timu.

"Lazarević je dete Crvene zvezde gde je pravio prve korake u mlađim kategorijama još 2014. i bio deo čuvene generacije koja je osvojila juniorsku Evroligu u Milanu. Ostankom Lazarevića koji je potpisao trogodišnji ugovor, Crvena zvezda je obezbedila još jedan važan potpis domaćeg igrača koji zna šta znači nositi crveno-beli dres“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

 

 

Podsetimo, sa Malog Kalemegdana su bili jako marljivi ovog prelanog roka. U klub je stiglo čak osam pojačanja među kojima su Miloš Teodosić, Adam Hanga, Marko Simonović, Majk Tobi, Džoel Bolomboja, Rokas Gedraitis, Šabaz Nejpir i Jag dos Santos, dok su pod ugovorima vezani još Nemanja Nedović i Dalibor Ilić, a novu saradnju može očekivati i Branko Lazić, koji će prema svemu sudeći, ostati u Zvezdi i 12. sezonu u nizu.