ABA liga

Emotivna poruka Nedovića: Zahvalio se navijačima Zvezde, čestitao Partizanu, ali i pecnuo protivnika

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.06.2023 14:01
Emotivna poruka Nedovića: Zahvalio se navijačima Zvezde, čestitao Partizanu, ali i pecnuo protivnika MN Press

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović teško je podneo poraz u petoj utakmici finala plej-ofa ABA lige od Partizana, posle kojeg je serija okončana, a titula završila u rukama igrača najvećeg rivala.

Sjajni šuter je nakon prespavane noći napisao emotivnu poruku koju je objavio na svom Instagram profilu. Pre svega zahvalio se navijačima Crvene zvezde, a pecnuo je i kolege iz crno-belog tabora.

"Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili sa porazom u Zagrebu, ali šta je tu je", počeo je Nedović. 

"Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu, jer su bili bolji u utakmicama u Areni. Tužan sam, jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponašamo u ovakvim situacijama - bez dobacivanja, bez provokacija, uvek pozdravili protivnika pre i nakon utakmice", dodao je prvotimac ekipe sa Malog Kalemegdana i na kraju podvukao:

"Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružili od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trofej stvarno ne treba". 

Nedović je igrao za Crvenu zvezdu od 2008. do 2012. godine, a onda se prošlog leta, posle bogate internacionalne karijere vratio među crveno-bele.