ABA liga

Naneli i Madar o ostanku u Partizanu: Prvo da slavimo, posle ćemo o planovima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.06.2023 13:40
Naneli i Madar o ostanku u Partizanu: Prvo da slavimo, posle ćemo o planovima MN Press

Džejms Naneli i Jam Madar imali su važne uloge ove sezone u uspesima Partizana, a posebno u ABA ligi. Njih dvojica, kao i ostali igrači crno-belih, znali su da proslave osvajanje regionalnog takmičenja posle tačno deset godina posta.

Titulu su posvetili navijačima, koji su ih u ogromnom broju bodrili tokom čitave sezone.

"Ova publika je to zaslužila, žestoko smo se borili. Nismo uspeli u Evroligi i želeli smo ovo da osvojimo. Ovo je bilo važno za klub, trenere, navijače, gurali su nas, pomogli nam u svemu ove godine, uz uspone i padove. Sjajan je osećaj igrati pred tako divnim ljudima", rekao je Naneli posle utakmice sa Crvenom zvezdom..

Partizan je u četvrtak uvele pobedio "večitog rivala" 96:85 i konačnim trijumfom u seriji 3:2 osvojio titulu posle deset godina.

"Emotivna pobeda, titula, zaslužili su je isto koliko i mi", dodao je Naneli rekavši takođe da postoji mogućnost da ostane u klubu i naredne sezone.

 

 

Mladi Izraelac Madar blistao je od sreće.

"Sjajan je osećaj, srećan sam zbog navijača, što smo mogli da im donesemo trofej, znam šta im ovo znači. Nema boljeg osećaja za nas kao ekipu i sve koji su dve sezone naporno radili da osvojimo trofej. Ovi navijači, gde god smo igrali, išli su nama. Pobedili smo sve tri utakmice finala ovde, nigde druge. Čujete i sada kako slave, slavićemo i napićemo se."

Na pitanje da li će ostati, Madar je odgovorio da još nema nikakav plan i da trenutno želi samo da slavi.