ABA liga

Obradović i Naneli pozivaju na fer navijanje: Molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.05.2024 16:40
Aktuelni stručnjak crno-belih, Željko Obradović, u zagrljaju sa Džejmsom Nanelijem MN Press
Aktuelni stručnjak crno-belih, Željko Obradović, u zagrljaju sa Džejmsom Nanelijem

Košarkaše Partizana očekuje treća utakmica finalne serije AdmiralBet ABA lige sa Crvenom zvezdom (nedelja, 20.30). Klub sa Malog Kalemegdana je napravio veliku prednost, pobedivši na oba meča pred svojim navijačima, i sada im je potreban makar jedan trijumf u Areni, kako bi ponovo postali šampioni Jadrana. 

Svakako da im to neće biti lako, očekuje se puna hala pristalica "parnog valjka". Takođe, tenzije su prilično uzavrele, što je nešto na šta smo navikli kada se beogradski večiti susreću na parketu. 

Stoga je trener Partizana, Željko Obradović, pred utakmicu od velikog značaja pozvao na fer i korektno navijanje, i fokus isključivo usmeren na parket.

"Treća utakmica…Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija , mislim da je svima jasno. Treba da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča iskuljučivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi", istakao je Obradović.

MN Press

Stručnjak crno-belih, Željko Obradović

Pred utakmicu se oglasio i košarkaš crno-belih Džejms Naneli, koji je imao sličnu poruku kao popularni Žoc. 

"Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odneo pobedu. Sada kada dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobednika odluči na terenu", istakao je Naneli.

MN Press

Košarkaš Partizana, Džejms Naneli

Utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige možete pratiti na kanalu Arena Sport Premium 1. 

ABA liga, finalna serija

ponedeljak, 13. maj

Crvena zvezda - Partizan 85:82

sreda, 15. maj

Crvena zvezda - Partizan 80:73 (17:19, 21:19, 23.19, 19:16)

nedelja, 19. maj

Partizan - Crvena zvezda 20.30 (A1P)

* utorak, 21. maj

Partizan - Crvena zvezda 18.00 (A1P)

* subota, 25. maj

Crvena zvezda - Partizan 21.00 (A1P)

Serija se igra na tri pobede

 

Cup tree provided by Sofascore