ABA liga

Mi rasterećeni, Partizan ponovo pod pritiskom: Trener Studentskog centra ne dolazi s belom zastavom u Beograd

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.05.2023 17:54
Mi rasterećeni, Partizan ponovo pod pritiskom: Trener Studentskog centra ne dolazi s belom zastavom u Beograd MN Press

Uprkos šokantnom porazu na svom parketu u prvom meču i jedva izborenoj majstorici u Podgorici, košarkaši Partizan Mozzart Beta i dalje važe za velikog favorita četvrtfinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige, ali pita se i Studentski centar za ishod trećeg meča (22. maj, 20.00). 

Šta više, stiže u halu "Aleksandar Nikolić" s puno elana i verom da može da obori sve stručne prognoze, tj. eliminiše nesuđenog učesnika aktuelnog Fajnal fora Evrolige u Kaunasu. 

"Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu. Očekujem veliki broj navijača Partizana, sjajnu atmosferu. Biće zaista uživanje igrati u takvom ambijentu. Partizan će sigurno pojačati stepen agresivnosti u oba smera. Jako je bitno da na agresivnost i energiju rivala odgovorimo istom merom, jer jedino na taj način možemo da budemo ravnopravni, kao što smo bili u prethodna dva duela. Partizan je ponovo pod pritiskom, a naša prednost je što možemo da odigramo rasterećeno i hrabro, što možemo da uživamo u meču koji sledi. Ljudski i sportski je nadati se da možemo do pobede”, smatra trener gostiju Igor Žakelj. 

Ni Flečer Megi ne razmišlja defetistički, baš suprotno. Zna i "recept"za iznenađenje nad iznenađenjima. 

"Očekujem još jaču reakciju igrača Partizana, koji će imati veliku podršku sa tribina. Rasterećeni smo, ali odlučni da se borimo od prvog do poslednjeg sekunda. Odbrana je ključ. Ne smemo da dozvolimo Partizanu da uđe u šuterski ritam, s druge strane moramo da koristimo svaku priliku koja nam se ukaže. Nadam se i verujem da možemo da budemo konkurentni, da iz pomenute konkurentnosti možemo da još jednog iznenađenja, tačnije rečeno podviga, čuda…”, tvrdi amerikački košarkaš.