ABA liga

AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: Partizan u Podgorici želi da iskoristi kiks Budućnosti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.03.2024 11:45
Košarkaši Partizana MN Press
Košarkaši Partizana

Propustili su košarkaši Partizana da pobedom nad Real Madridom naprave krupan korak ka plasmanu u Top 10 Evrolige, ali su u dobrom delu tog meča pružili snažan otpor aktuelnom šampionu Evrope.

Ukoliko igrači trenera Željka Obradovića budu imali identičan pristup na susretu 24. kola AdmiralBet Aba lige protiv Studentskog centra u Podgorici, mogli bi da očekuju da se u Beograd vrate kao pobednici.

 

 

"Ritam utakmica se nastavlja, na redu je Admiralbet Aba liga. Menjamo čip kao i uvek, uz maksimalno poštovanje prema Studentskom centru. O njima se sve zna, u pitanju je ekipa koja zaista igra veoma dobro, napravili su podvig osvajanjem Kupa Crne Gore i zaslužuju maksimalno poštovanje“, istakao je Obradović za klupski sajt.

Eventualna pobeda crno-belih na ovom susretu mogla bi da ima značajan efakat na konačan ishod na tabeli regionalnog takmičenja, budući da bi se šampion u tom slučaju izjednačio po broju pobeda sa Budućnosti na drugom mestu tabele, a upravo ove dve ekipe igraju u narednom kolu AdmiralBet Aba lige.

Derbi meč 24. kola regionalnog takmičenja se igra od 17.00 časova uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium

AdmiralBet ABA liga, 24. kolo

četvrtak

FMP - Budućnost 84:76

petak

Borac - Zadar 89:81
Split - Cibona 76:83

subota

Cedevita Olimpija - Mornar 105:89
Igokea - Krka 90:84

nedelja

SC Derbi - Partizan 17.00 (TV Arena 1 Premium)

ponedeljak

Crvena zvezda - Mega 20.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore