Vesti iz fudbala

Krilo Sevilje pojačava Bragu pred duele sa TSC-om u kvalifikacijama za Ligu šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.08.2023 20:06
Krilo Sevilje pojačava Bragu pred duele sa TSC-om u kvalifikacijama za Ligu šampiona TV Arena sport/ Screenshot

Pojačava se Braga pred duele sa vicešampionom Srbije TSC-om u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Trećeplasirani tim portugalskog šampionata je već uložio 18 miliona evra u pojačanja ovog leta, a cifru od 20.000.000 prebaciće kupovinom 27-godišnjeg Brazilca Markosa Paula Meskita "Ronija" Lopesa.

Nekadašnji pitomac škole Benfike, pa član Mančester sitija, gde je sa 17 godina i devet dana najmlađi strelac u istoriji kluba, bio je i član Monaka, pa od 2019. godine Sevilje, ali je poslednje tri sezone igrao na pozajmicama u Nici, Olimpijakosu i Troi.

 

 

Braga je prodala Juria Medeiroša u Al Nasr iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i doveden je Brazilac koji je prošle sezone u Troi na 32 meča postigao sedam golova. Sevilja će inkasirati 4,2 miliona evra, a igrač će potpisati trogodišnji ugovor.

Videćemo da li će igrati protiv TSC-a u prvom meču narednog utorka (8. avgust) koji se igra u Portugaliji uz direktan prenos na TV Arena sport. Revanš se igra 15. avgusta na stadionu "Arena" u Bačkoj Topoli. 

Braga je do sada doveča Siku Nijakate (Gengan), Brumu (Fenerbahčea), Serhija Gomesa (Espanjol), Vitora Karvalja (Žil Visente), Rodrigao Zalazara (Šalke), Adriana Marina (Žil Visente), i Žoze Fonta (Lil).