Vesti iz fudbala

Izrevoltirani Mane odbio da razgovara sa novinarima: Svakodnevno me ubijate, a sada očekujete da pričam sa vama?

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

24.07.2023 21:06
Izrevoltirani Mane odbio da razgovara sa novinarima: Svakodnevno me ubijate, a sada očekujete da pričam sa vama? FC Bayern Munchen

Nemački mediji već neko vreme spekulišo o tome kako bi Sadio Mane u aktuelnom prelaznom roku mogao da napusti Bajern i otisne se put Saudijske Arabije, međutim, takvi navodi su samo razljutili Senegalca.

Napadač bavarskog kluba se često u poslednje vreme povezuje i sa Al Hilalom i Al Nasrom, ali i Al Ahlijem, govori se o velikoj svoti novca, a kako smo postali svedoci sve učestalih odlazaka fudbalera iz evropskog fudbala na istok, niko ne bi bio iznenađen da su pomenuti navodi istiniti.

 

 

Međutim, Sadio Mane izgleda ni ne pomišlja na tako nešto, te je bio posebno izrevoltiran zbog spekulacija što je jasno stavio do znanja novinarima. Naime, jedan reporter je prišao Senegalcu u prolazu sa namerom da mu postavi neko pitanje, na šta je ovaj imao spreman odgovor:

"Ubijate me svakodnevno, a sada želite da razgovaram sa vama?", rekao je Mane, a potom samo prošao pored novinara i napustio zgradu.

Podsetimo, tridesetjednogodišnji ofanzivac je prošlog leta napustio Liverpul i pojačao Bajern uz obeštećenje u iznosu od 32 miliona evra. U svojoj prvoj sezoni u Bundesligi se odmah okitio titulom, a jasno je da će u sezoni pred nama ambicije biti znatno veće.