Vesti iz fudbala

Bajern se rešava Manea: Senegalac ide kod Ronalda za 37 miliona evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.07.2023 08:03
Bajern se rešava Manea: Senegalac ide kod Ronalda za 37 miliona evra Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader, File

Senegalac Sadio Mane, definitivno neće nastupati za nemački Bajern i naredne sezone, a kako pišu svetski mediji, njegov sledeći poslodavac će biti Al Nasr iz Saudijske Arabije.

Prema tim navodima, ćelnici kluba su ponudili Bavarcima 37 miliona evra za napadača kojeg su u Minhenu platili čak 70, a navodno je i igrač spreman da ide u ovaj klub.

Ukoliko se ovaj transfer realizuje to znači da će Senegalac postati saigrač Kristijana Ronalda, a sa njima dvojicom u timu Al Nasr bi imao ubitačan napad.

 

 

Mane je u Bajern stigao kao veliko pojačanje iz Liverpula, ali ne samo da nije opravdao očekivanja, već je zbog nediscipline morao da plati 350.000 evra, što je najskuplja kazna u istoriji ovog kluba.

Naime, nakon utakmice protiv Mančester sitija u Ligi šampiona došlo je do verbalnog okršaja Senegalca i Liroja Sanea nakon kojeg je Mane lupio šmar saigraču zbog čega su u Minhenu odlučili da ga sankcionišu.

Napadač je u dresu Bajerna prošle godine odigrao 38 mečeva i postigao, za njega skromnih 12 golova uz šest asistencija, a ugovor sa nemačkim klubom mu ističe u junu 2025. godine.