Vesti iz fudbala

Sergej napušta Evropu? Kežman potvrdio interesovanje iz Saudijske Arabije - mnogo klubova ga želi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.06.2023 21:13
Sergej napušta Evropu? Kežman potvrdio interesovanje iz Saudijske Arabije - mnogo klubova ga želi Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić jedan je traženijih igrača ovog leta. Za njegove usluge zainteresovani su Juventus i oba milanska velikana, ali bi njegova naredna destinacija mogla da bude ni manje ni više nego Saudijska Arabija, što je potvrdio i menadžer reprezetativca Srbije, Mateja Kežman.

Iskusnom vezisti ističe ugovor sa Rimljanima naredne sezone, a kako Lacio ne bi ostao bez obeštećenja, čelnici italijanskog kluba spremni su da ga prodaju već ovog leta i osiguraju sredstva za naredna pojačanja. S obzirom da još uvek niko nije "zagrizao" za cifru od 100 miliona evra, vezni igrač Lacija još uvek nema naznaku gde bi mogao da nastavi karijeru, a prema pisanjima "El Balada", to bi mogla da bude i Saudijska Arabija.

Agent fudbalera Mateja Kežman izjavio je za pomenuti list da postoji interes iz ove zemlje, kao i da to trenutno nije njegov fokus, ali uz napomenu "nikad ne reci nikad".

"Istina je da iz Saudijske Arabije ima mnogo timova zainteresovanih za Sergeja, ali nama je trenutno u fokusu nešto drugo", rekao je Kežman i dodao:

"Ovo što sam rekao ne znači da Sergej ne može da zaigra u Arabiji sledeće sezone, u životu se nikad ne zna", podvukao je legendarni napadač Partizana.

Podsetimo, fudbalsko tržište u Saudijskoj Arabiji doživelo je procvat posle dolaska Kristijana Ronalda prošle sezone. Njega su u međuvremenu na tom putu ispratile i ostale zvezde evropskog fudbala, poput Karima Benzeme, Ngoloa Kantea, Rubena Neveša i drugih, a ostaje pitanje hoće li se toj listi pridružiti i srpski reprezentitavac, koji poslednjih osam godina brani boje "nebesko-plavih".